https://www.youtube.com/watch?v=8cgk732vfGQ&feature=player_embedded     ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 2. Ο Barry καλει τη συζυγο του Michael......Ολόκληρη η ζωή του Barack Hussein Obama και του/της συζύγου του είναι καλυμμένη από μυστήριο. Υπάρχει μια έντονη δυσπιστία και καχυποψία στο πρόσωπό τους που οφείλεται εξ ολοκλήρου στην μυστικοπάθεια του Barack σχετικά με την εγγραφή του στην επιλεκτική υπηρεσία (ανεξάρτητος οργανισμός της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών που διατηρεί πληροφορίες σχετικά με αυτούς που δυνητικά υπόκειται σε στράτευση), τα αρχεία του σχολείου του, τα ιατρικά αρχεία του, την άρνησή του να εξηγήσει γιατί  ο αριθμός του Κοινωνικής Ασφάλισης έχει πρόθεμα Κονέκτικατ και την ολοκληρωτική εξαπάτηση γύρω από το πιστοποιητικό γέννησης του, το οποίο αν και γνωστοποίησε στις 27 Απριλίου 2011, οι ιατροδικαστές αποφάσισαν ότι είναι ψεύτικο. Η μοναδική μάρτυρας, Loretta fuddy, η οποία φέρεται να έχει υπογράψει πιστοποιητικό γέννησης, ήταν ο μόνος επιβάτης που  έχασε τη ζωή του, σε ένα μικρό αεροπορικό δυστύχημα, πρόσφατα.



Εκπληκτικό είναι, επίσης, το γεγονός ότι ακόμη και η κυβερνητική ιστοσελίδα healthcare.gov δεν μπορεί να επαληθεύσει την ταυτότητα του Μπαράκ Ομπάμα ! Ο συντάκτης της εφημερίδας Investor’s Business Daily (IBD)  αναρωτιέται εάν ολόκληρη η ζωή του Ομπάμα είναι μια μυθοπλασία.
Ο νέος εντυπωσιακός ισχυρισμός, που τους τελευταίους μήνες αναστατώνει την προεδρική ζωή, είναι ότι η σημερινή Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής , που είναι γνωστή ως Michelle Robinson Obama, είναι ένα βιολογικό αρσενικό.
Ο Barry καλεί τη σύζυγό του "Michael"
Σε μια ομιλία του στις 30 Σεπτεμβρίου, 2011, στην τελετή μετάβασης ή αλλαγής του Προέδρου του Γενικού Επιτελείου Στρατού στο Fort Myer της Βιρτζίνια, ο Ομπάμα αναφέρεται στη σύζυγό του, όχι ως Michelle αλλά ως Michael.
Όπως μπορείτε να επιβεβαιώσετε και οι ίδιοι στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ομπάμα το λέει ξεκάθαρα: «Εκλεκτοί προσκεκλημένοι,  άνδρες και γυναίκες από τον καλύτερο στρατό στον κόσμο, πάνω απ 'όλους, ο ναύαρχος Mullen, η Deborah, ο Michael και εγώ...   όλοι έχετε κάνει εξαιρετική εξυπηρέτηση στη χώρα μας .... "

Ακόμη και το κείμενο της ομιλίας που παρουσιάζεται στο WhiteHouse.gov λέει το ίδιο πράγμα:

“Secretary Panetta, thank you for your introduction and for your extraordinary leadership. Members of Congress, Vice President Biden, members of the Joint Chiefs, service secretaries, distinguished guests, and men and women of the finest military in the world. Most of all, Admiral Mullen, Deborah,Michael and I also want to also acknowledge your son Jack, who’s deployed today. All of you have performed extraordinary service to our country.”

Το όνομα του Ναύαρχου Mullen είναι  Michael. Ωστόσο, σε όλη του την ομιλία , ο Ομπάμα αναφέρεται στον Mullen ως "Mike", όχι Michael.

Το όνομα γέννησής της Michelle ήταν Michael

Ακόμη και πριν από την γκάφα του Ομπάμα, υπήρχαν bloggers που επέμεναν ότι το πραγματικό (γέννησης) όνομα της Michelle είναι Michael.

Ως παράδειγμα, τρεις μήνες πριν ο Ομπάμα αναφέρει δημοσίως τη σύζυγό του ως "Michael," ο blogger Matthew B. Glosser,  έγραψε στις 30 Ιουνίου 2011, ότι ήταν σε επαφή με «μια ανώνυμη πηγή που φέρεται να είναι πρώην μέλος του προσωπικού του Λευκού Οίκου των Ομπάμα, ειδικά "πρώην μέλος του προσωπικού της Πρώτης Κυρίας." Η πηγή υποστήριξε ότι έχει ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με μια εκπληκτική αποκάλυψη για τη Μισέλ Ομπάμα και ήθελε να κανονίσει μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον Glosser  για να του παρουσιάσει τα αποδεικτικά στοιχεία για τον ισχυρισμό αυτό.

Αν και αρχικά δύσπιστος, ο Glosser συναντήθηκε ωστόσο με την «ανώνυμη πηγή», στις 25 Ιουνίου 2011. Η πηγή είπε ότι «υπάρχει ολόκληρο οργανωμένο δίκτυο,the major alphabet networks, γύρω από τον Ομπάμα, του οποίου η πολιτική είναι η συγκάλυψη ενδεχόμενων κρισίμων ιστοριών σχετικά με τον πρόεδρο και την οικογένεια του. . Ο Λευκός Οίκος έχει δημιουργήσει ένα επίσημο κρατικό μέσο ενημέρωσης 

"Στη συνέχεια, η πηγή είπε τα εξής για τη Μισέλ Ομπάμα:

Η Μισέλ Ομπάμα , η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών,  γεννήθηκε ως Michael LaVaughnRobinson  στο Σικάγο, Ιλλινόις στις 17 Γενάρη 1964. Ήταν ο δεύτερος γιος του Fraser Robinson III, ενός πολύ γνωστού εμπόρου κοκαΐνης, και της Marian Robinson Shields, μια παροδικής πόρνης του δρόμου που διαγνώστηκε με τον ιό HIV το 1998. Αυτός [ο Michael] ήταν ένας δημοφιλής αθλητής στο λύκειο και το 1982, δέχτηκε μια υποτροφία για να παίξει μεσαίος linebacker για τους Oregon State Beavers .

Μετά την ολοκλήρωση μιας περιόδου με 88 τάκλιν και 7,5 σάκους, ξαφνικά εγκατέλειψε το σχολείο.  Συμπαίκτες του ανέφεραν ότι ο Robinson τακτικά παραπονιόταν για το ότι είναι μία «γυναίκα παγιδευμένη μέσα στο σώμα ενός άνδρα», και  στις 13 Ιανουαρίου 1983, υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Johns Hopkins. 

 Για να κρύψει την νέα του ταυτότητα, ο Michael άφησε το Oregon State και μεταπήδησε στο  Πανεπιστήμιο Princeton υπό το νέο νομικό όνομά του, "Michelle Robinson ". 

Χρόνια αργότερα, γνώρισε τον Barry Ομπάμα μετανάστης νεώτερης γενιάς από την Κένυα, ο οποίος αργότερα έλαβε γνώση της αληθινής ταυτότητας της "Μισέλ". Στη συνέχεια, παντρεύτηκαν και  υιοθέτησαν δύο παιδιά.

Παρακάτω είναι μια εικόνα, γύρω στο 1981, που δημοσίευσε ο Glosser και δείχνει τον Michael LaVaughn Robinson (πάνω δεξιά, # 44):     Φωτογραφιες της Μισελ...                                                                                                               ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΡΟΕΞΟΧΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΒΑΛΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΗ ΠΕΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΩ ΑΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΞΕΓΡΑΣΤΕΙ ΜΕ PHOTOSHOP. ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο BARACK OVOMIT  KAI        I HATE THE MEDIA.            Η MICHELLE ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ AQUA ΜΠΛΕ  ΦΟΡΕΜΑ ,ΟΤΑΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ,ΣΤΗΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2008.  ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΤΕ ΤΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.                                                                     ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 1..               Ο ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΟΤΙ Η ΜΙΣΕΛ ΕΙΝΑΙ  ΑΝΔΡΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ,ΤΩΝ ΟΜΩΝ,ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ,ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑ,...ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ,........ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ ΜICHELLE,.... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ.



Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Advertisement

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top