Άνεργη και ανασφάλιστη η μητέρα δεν έχει χρήματα για το χειρουργείο
Ένα απίστευτο Γολγοθά ανεβαίνει ένα κοριτσάκι, μόλις 9 ετών, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά δεν μπορεί να τα ξεπεράσει λόγω ανέχειας των γονέων της με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ίδια της η ζωή.
Πριν από 6 μήνες η μικρή Νεφέλη παρουσίασε ταχυκαρδία εν ώρα μαθήματος στο σχολείο της. Από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαγνώστηκε με σύνδρομο Wolff Parkinson White (WPW) και χρειάστηκε να χειρουργηθεί άμεσα.
Η μητέρα της είναι άνεργη και χωρίς βιβλιάριο υγείας, συνεπώς αδυνατούσε να καλύψει τα έξοδα. Όμως, χάρη στην άμεση κινητοποίηση του κόσμου κατάφερε να  συγκεντρώσει το ποσό των 14.000 ευρώ και η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιανουαρίου.
Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια του χειρουργείου το ταλαιπωρημένο κοριτσάκι παρουσίασε επιπλοκές με αποτέλεσμα η διαδικασία να αποτύχει.
Έκτοτε, το άτυχο παιδί νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων και το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο
ενώ μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα πρέπει να υποβληθεί σε νέα επέμβαση, με την ελπίδα αυτή τη φορά να είναι επιτυχής.
Ωστόσο, οι άποροι γονείς εξακολουθούν να βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση και εκλιπαρούν για βοήθεια, αφού χρειάζονται άμεσα τα 14.000 ευρώ που απαιτούνται για τη δύσκολη επέμβαση.
Τα στοιχεία του λογαριασμού είναι: Τράπεζα Πειραιώς. Αριθμός λογαριασμού 6260-010227-805… IBAN GR58 0171 2600 0062 6001 0227 805…PIC:PIRBGΑΑ…
Τι είναι το σύνδρομο WPW
Το Wolff Parkinson White, γνωστό ως σύνδρομο WPW , είναι ένας τύπος αρρυθμίας που οφείλεται στην εκ γενετής ύπαρξη ενός επιπλέον τμήματος (δεματίου) μυοκαρδιακού ιστού, που συνδέει τους κόλπους με τις κοιλίες
Οι αρρυθμίες που παρατηρούνται είναι ποικίλες από την πιο αθώα μέχρι δυνητικά θανατηφόρα. Τις περισσότερες φορές δεν υπάρχουν συμπτώματα, ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει ταχυπαλμία, ξαφνική απώλεια αισθήσεων, πολυουρία,  επιδείνωση συμπτωματολογίας σε προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση ακόμη και αιφνίδιο θάνατο, κυρίως σε άτομα νεαρής ηλικίας.
http://www.kontranews.gr/

Advertisement

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top