Το ΕΚΑΒ ζήτησε συνδρομή και του γύρισαν την πλάτη!

Ελάχιστα τα πληρώματα, πολύς ο κόσμος, οπότε το ΕΚΑΒ ζήτησε συνδρομή και αποσπάσεις προσωπικού από άλλες περιοχές. Πρόβλημα όμως το που θα μένουν αυτοί οι άνθρωποι. Το μνημόνιο δεν δίνει περιθώρια. Οπότε το ΕΚΑΒ ζήτησε την συνδρομή των ανθρώπων του τουρισμού στην περιοχή! ΑΜ ΔΕ! Τα “all inclusive” ξενοδοχεία, μετράνε τα φράγκα περισσότερο από την ζωή των συμπατριωτών τους…
Χωρίς αντίκρισμα έμεινε η έκκληση που έκανε το παράρτημα του ΕΚΑΒ Ζακύνθου, προς τις τοπικές αρχές του νησιού και τις ξενοδοχειακές μονάδες.
Ο λόγος που αποφάσισε να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια ήταν η παραχώρηση τριών δωματίων σε οποιοδήποτε τουριστικό κατάλυμα. Απώτερος σκοπός να χρησιμοποιηθούν από πληρώματα του ΕΚΑΒ που εξέφρασαν την θέληση να έλθουν στο νησί από άλλες περιοχές και να επανδρώσουν τα ασθενοφόρα.
Δυστυχώς, όμως, από τα 30.000 δωμάτια περίπου που διαθέτει το νησί ουδείς βρέθηκε να τους εξυπηρετήσει. Αντιθέτως τους γύρισαν την πλάτη με την ίδια ευκολία που θα ασκήσουν κριτική, όταν αύριο το πρωί συμβεί κάτι στο κατάλυμα τους και δεν εξυπηρετηθούν οι πελάτες τους. Και όλα αυτά σε μια τουριστική περίοδο για το νησί, όπου ο πληθυσμός αναμένεται να ξεπεράσει τις 500.000 άτομα.
Για το πρόβλημα έχει ενημερωθεί γραπτώς τόσο η Διεύθυνση του ΕΚΑΒ Πάτρας όπου ανήκουμε διοικητικά, όσο και εκείνη της Αθήνας…
Άντε Βορίδη! Δώσε εντολή να δοθούν κονδύλια για την στέγαση των εθελοντών! Άντε κι εσύ… Σκίσε μια φορά τα μνημόνια…
Μόνο ο Σαμαράς θα τα σκίζει;

πηγη. ..εθνικισμος.

Advertisement

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top