Επιπλέον «βοήθεια» προβλέπει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την Ελλάδα.
 
Σύμφωνα με συνέντευξή του στο γερμανικό Focus η χώρα μας πιθανότατα θα χρειαστεί και τρίτο πακέτο «διάσωσης» μικρότερο των 10 δισ. ευρώ.
 
Όπως εκτιμά ο ίδιος το ελληνικό χρέος δεν θα φτάσει σε βιώσιμο επίπεδο πριν το 2022, επομένως η χώρα μας θα χρειαστεί περιορισμένη βοήθεια ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει να συνεχίσει να «συμμορφώνεται» με τις απαιτήσεις της Τρόικας.
 
Την Παρασκευή, μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά, ο Γιάννης Στουρνάρας διέψευσε τις πληροφορίες ότι στην τελευταία έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου περιέχεται η εκτίμηση ότι η ελληνική οικονομία θα εμφανίσει δημοσιονομικό κενό επτά δισ. ευρώ. Φυσικά πολύ απλά κανείς πλέον δεν τον πιστεύει.
 
«Κάνουν το ίδιο λάθος που έκαναν πριν λίγο καιρό με την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αθροίζουν αριθμούς που δεν αθροίζονται, γιατί πρόκειται για σωρευτικά νούμερα. Δεν υπάρχει τέτοιο νούμερο, επτά δισ. ευρώ» υποστήριξε ο κ. Στουρνάρας, ο οποίος ως συνήθως βγάζει όλους τους άλλους "τρελούς" ενώ ισχυρίζεται ότι ο ίδιος κατέχει το "φως" που... κανείς άλλος δεν μπορεί να "δεί".
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Advertisement

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top