Με σφοδρές αποδοκιμασίες από τον αργολικό λαό έγινε δεκτός ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Ναύπλιο για τον εορτασμό της επετείου για την 192η επέτειο απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον τουρκικό ζυγό.
Και ολα αυτά σε ένα παραδοσιακά συντηρητικό νομό της Πελοποννήσου, που μαζί με την Λακωνία και την Μεσσηνια, εκλέγουν συνεχώς πρώτο κόμμα τη ΝΔ από το 1985 μέχρι το 2012.
Ενώ μέσα στην αίθουσα ο δήμαρχος της πόλης ο πρωθυπουργός δεχόταν την τιμητική απονομή του τίτλου του επίτιμου δημότη και του παραδιδόταν το «χρυσό κλειδί» της πόλης, έξω από την αίθουσα οι πολίτες, επαγγελματίες της πόλης και αγρότες που τους έχει "τσακίσει" το ρωσικό εμπάργκο, απόρροια των κυρώσεων στις οποίες συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση, ζητούσαν την παραίτησή του σε σκηνές τις οποίες δεν έχει δείξει κανένα κανάλι μέχρι στιγμής.
Ως αποτέλεσμα έχει καταρρεύσει η εμπορική κίνηση σε Αργος και Ναύπλιο, αφού οι αγρότες δεν έχουν να φάνε και να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στις τράπεζες, ενώ οι ελάχιστες αποζημιώσεις κατάσχονται από την εφορία για τα χρέη τους!
Να σημειώσουμε ότι και η οικογένεια της συζύγου του Α.Σαμαρά, της ιδιαίτερα συμπαθούς Γεωργίας, έχει ιδιαίτερη σχέση και στενούς δεσμούς με την Αργολίδα, αλλά ούτε αυτό γλίτωσε τον Α.Σαμαρά από τις αποδοκιμασίες.
Κοιτάξτε την φάτσα του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου που τα λέει όλα.

Εκδηλος ο προβληματισμός και η απογοήτευση στα πρόσωπα της συνοδείας του Α.Σαμαρά από τις σφοδρές αποδοκιμασίες στην - πρώην - νεοδημοκρατική Αργολίδα.




Σε θερμό χαιρετισμό με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υπουργό ΠΕΚΑ, Γ.Μανιάτη.


Μάρτυρες των αποδοκιμασιών και οι βουλευτές και πολιτευτές που εκλέγονται στην περιοχή αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Γιώργος Διδασκάλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος, κλπ.
Σκηνές από το ξύλο με το οποίο υποδέχθηκαν τα ΜΑΤ του διαμαρτυρόμενους πολίτες.


Οι πολίτες της Αργολίδας με τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια να σαπίζουν στα δένδρα αμάζευτα, στέλνουν τον δικό τους χαιρετισμό στον Α.Σαμαρά (κάτω).

Και το ξύλο "πάει σύνεφο"...

Το βίντεο που δεν έδειξαν τα κανάλια:
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Advertisement

1 σχόλια:

  1. Η Εξαθληωση του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται. Και θα συνεχίζεται όλο και ποιο δυνατή. Οι Κυβερνοντες το ξέρουν. Οι διαταγές έρχονται κατευθείαν απο την Συωνιστικη Αμερικη, στους Σιωνιστές Εβραιους που κυβερνούν την Ελλάδα. ΑΥΤΟ γίνεται πανω απο έναν Αιώνα τώρα. Προ μερικών ημερών διάβασα στο Διαδικτιο το Καταστηχο που οι Συωνιστες στείλανε στον Εβραίο Παπανδρέου μαζί με τα Εκατό Εκατομοιρια Δολάρια για να ιδρύσει το εγγλιματικο ΠΑΣΟΚ. Οι λεπτομέρειες που του επέβαλαν ήταν καταπληκτικές! Του υπεδιχναν ακόμα και τις λέξεις που έπρεπε να χρεισημοποιησει! Πως έπρεπε να δείχνει οτι ειναι κατα του ΙΣΡΑΗΛ, του Σιωνισμού, και φίλος των Αράβων. Επισεις όλες τις λεπτομεριες ΠΩΣ να καταστρέψει την Ελληνική Οικονομία, πως να διαυθηρει τον ΛΑΟ με διορισμούς, δάνεια κτλ. Ελπίζω να τα θυμάστε όλα αυτά και τα ξωανα μερικοί απο αυτούς, νοσταλγούν την εύκολη ζωή που τώρα πληρώνουν δέκα φορές. Αλλά Δυστηχως οπως ξέρετε με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Ολλα τα συνέχισε αυτό το Εβραϊκό Βουβαλη που λέγετε Σημητης, και ο διανοητικος καθυστερημένος, Γιώργος. Ολλα προμελετημένα. Διάβασα το γράμμα του Yvan Sαβιδης της Ελληνικής Ομογενιας της Ρωσίας! Στον συχαμενο Παπαδήμο, άλλο Εβραιηκο Βουβάλι. Η Ρωσία μας έδινε Δάνεια η Κίνα επησεις. Αλλά ΟΛΑ τα απεριψαν διότι ο σκοπός των Εβραίων Σιωνιστών ήταν να καταστρέψουν την Ελλάδα. Γιαυτο επησεις δεν μας άφησαν να εκματαλεφθουμε το Ορυκτό μας πλούτο. Ο Στρατηγός Αιφαντης, ματαίως τους έσπρωξε να ΜΗΝ αφήσουν την Συνβαση COOPER να ανανεωθεί! Και βέβαια την άφησαν διότι οι Εβραίοι Αμερικής κυβερνούν την Ελλάδα μέσω των Γαϊδουριών Εβραιηκων που μας κυβερνούν. 70. Στην Κυβέρνηση και πανω απο 50 της Εκατό στην Βουλή. Έτσι λοιπόν φτάσαμε σε αυτήν κατάσταση, που Δυστηχως το βλέπουμε μέρα με την μέρα χανόμαστε. Τα χειρότερα έρχονται . ναι βρίζω τους Εβραιους, διότι εγώ διάβασα το δήθεν ιερό τους βιβλίο το Ταλμουδ. Ειναι σχεδόν αδύνατο να το βρήκε, ΔΙΟΤΙ ειναι τόσο Υβριστικό, πορνογραφικό, Ρασιστικο που θα φρυκιασετε. Σας λέω μόνο οτι εμείς είμαστε γουρούνια, γαϊδούρια, οτι γενιθηκαμε μόνο για ενα σκοπό να υπηρετούμε τους Εβραιους! Ειναι 63 βιβλία ΜΙΣΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top