Την  «Γιορτή του Βασιλιά» γιορτάζουν σήμερα 21 Ιουνίου, οι οπαδοί του Αντιχρίστου και καλούν όλο τον κόσμο να παραβρεθεί στον νεόκτιστο «Ναό του Σολομώντα», στην Βραζιλία, για να συνεορτάσουν τα γενέθλια του βασιλιά τους.

Άραγε, ποιά γιορτή και ποίου βασιλιά εορτάζουν σήμερα όλοι αυτοί οι «κύριοι»; Και γιατί σήμερα στις 21 Ιουνίου;
Ποιός βασιλιάς ή ποιός «αναμενόμενος» βασιλιάς έχει γιορτή ή γενέθλια στις 21 Ιουνίου;


Μήπως αυτός ο βασιλιάς που εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί τον λέμε Αντίχριστο;

M
ήπως όλα αυτά γίνονται, για κάποιον πολύ γνωστό και αγαπητό -στον πολύ κόσμο- πρίγκιπα, που είναι γεννημένος στις 21 Ιουνίου και που σήμερα γίνεται ακριβώς 33 ετών (*) και είναι πλέον έτοιμος πολύ σύντομα να αναλάβει και ΦΑΝΕΡΑ τα καθήκοντά του, ως «μεσσίας», «σωτήρας» και παγκόσμιος βασιλιάς;


Μήπως και γι΄αυτό τον λόγο, το στέμμα που έχουν στην φωτογραφία-αφίσσα για την πρόσκληση στην γιορτή αυτή, είναι έτσι φτιαγμένο, ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα το πρώτο γράμμα του ονόματός του, το «W», (ανάποδα)  αλλά και το λατινικό γράμμα «V» (ανάποδα και αυτό) που ισούται με τον αριθμό «5» και σημαίνει το ποιός βασιλιάς θα είναι στην σειρά, με αυτό το όνομα, μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του ως βασιλιάς;
 
Αν προσέξει δε κανείς πιο προσεκτικά, θα δει στο αριστερό τμήμα της φωτογραφίας και κάτι «Κέρατα του Διαβόλου», τα οποία μας υποδηλώνουν και φανερώνουν ξεκάθαρα, το τι βασιλιάς, (διαβολικός - Αντίχριστος), θα είναι αυτός που γιορτάζουν και αναμένουν, αλλά και από ποιόν καθοδηγείται, (από τον Διάβολον) και σε ποιόν αναφέρεται αυτός ο βασιλιάς, (στον Διάβολον).

Και βέβαια όλα αυτά μας αποδεικνύουν ακόμη, και από ποιόν φέρονται και οδηγούνται όλοι αυτοί, ποιόν υπηρετούν και αγαπούν (αφού όπως θα δείτε έχουν και μία καρδούλα επάνω στα Κέρατα του Διαβόλου-Αντιχρίστου) όλοι αυτοί που έκτισαν και διαφημίζουν τον «Ναό του Σολομώντα» στην Βραζιλία.

Τι έχουν να πουν λοιπόν, τώρα όλοι αυτοί οι κύριοι, κυρίως οι κληρικοί και μοναχοί, που συνεχίζουν να κωφεύουν, σε όλα αυτά τα συγκλονιστικά γεγονότα («ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ»), που συμβαίνουν παγκοσμίως, αλλά και να αμφισβητούν την ταπεινότητά μου λέγοντας ευκαίρως ακαίρως, πολλά και διάφορα;

Τα «καλύτερα»  (τα χειρότερα) όμως, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, έρχονται πολύ σύντομα... Και τότε να δω τι θα λένε και τι θα κάνουν όλοι αυτοί, οι «πνευματικοί» Ταγοί του προδομένου Λαού μας!


Τι κάνει λοιπόν, «νιάου νιάου» στα κεραμίδια;
Πάντως, όχι κανένα ζώο που μαθαίνει ξένες γλώσσες.
Ο νοών νοείτω...




------------------
(*)

Για όσους δεν γνωρίζουν αναφέρουμε ότι, η ηλικία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, όταν σταυρώθηκε, αναστήθηκε, αναλήφθηκε και «έφυγε» από την γη στους ουρανούς, ήταν ακριβώς 33 ετών και 3 μηνών.
Ως γνωστόν, σύμφωνα με τους θεοφόρους Πατέρες μας, ο Αντίχριστος θα προσπαθήσει να μιμηθεί τον Χριστό μας σε πολλά πράγματα, για να ξεγελάσει τον πολύ κόσμο. Άρα λογικά και στην ηλικία.
Σύμφωνα επίσης με μία Προφητεία του Προφήτου Δανιήλ (κεφ. Θ΄, 24-27) αλλά και την ερμηνεία που δίνουν σε αυτή οι Πνευματοφόροι Άγιοί μας, ο Αντίχριστος θα έλθει στο προσκήνιο στην ίδια ακριβώς ηλικία που «έφυγε» ο Κύριός μας, δηλαδή 33 ετών και τριών μηνών.
(Περισσότερα για το θέμα αυτό μπορεί να διαβάσει κανείς στο πρώτο μας σχετικό βιβλίο, με τίτλο «Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ», που γράφτηκε το 2006. Για όσους έχουν το βιβλίο μας και θέλουν να διαβάσουν αναλυτικά όλα αυτά μπορούν να ανατρέξουν  στις σελίδες 196-198).

 
Άρα λογικά από σήμερα 21 Ιουνίου 2015 και στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένουμε πλέον σταδιακά και ΕΜΦΑΝΩΣ στο προσκήνιο, (γιατί μέχρι τώρα ενεργούσε στο παρασκήνιο) την παρουσία και έντονη δράση του Αντιχρίστου.







 Το ανάποδο "W"



Το ανάποδο  "V"


 Τα Κέρατα του Διαβόλου


 
 Η καρδούλα επάνω στα Κέρατα του Διαβόλου






ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ






Πηγή:http://sites.universal.org/templodesalomao/blog/2015/06/16/no-dia-21-de-junho-ocorrera-uma-monumental-festa-nao-deixe-de-participar/


Advertisement

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top