ο) (upd)
00:08
13/08/2015
27
 
0
 
0
Google +
0
 
Τεράστια έκρηξη φορτίου εκρηκτικών υλών στην πόλη Τιαντζίν νοτιοανατολικά του Πεκίνο, είχε ως αποτέλεσμα 7 νεκρούς 300 τραυματίες μέχρι στιγμής.


Πρόκειται για ένα μεγάλο λιμάνι και σημαντική βιομηχανική περιοχή της Κίνας.

Τα πλάνα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν τη στιγμή της έκρηξης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του πρακτορείου ειδήσεων Xinhua η έκρηξη έγινε γύρω στις 23:30 τοπική ώρα. Ακούστηκε μια εκκωφαντική έκρηξη και μια φλόγα υψώθηκε στον ουρανό σκορπώντας σκόνη σε απόσταση δεκάδων μέτρων.
Οι αρχές αναζητούν τα αίτια και ερευνούν την πιθανότητα να πρόκειται περί τρομοκρατικής ενέργειας.

Η εφημερίδα «Τα Νέα του Πεκίνου» μετέδωσε ότι 300-400 τραυματίες έχουν φτάσει σε ένα νοσοκομείο της περιοχής. Επικαλείται επίσης δηλώσεις ενός υπαλλήλου άλλου νοσοκομείου ο οποίος φέρεται να είπε ότι είναι αδύνατον να καταμετρήσει τους τραυματίες που καταφθάνουν μαζικά μετά την έκρηξη σε ένα φορτίο εκρηκτικών.

Η δημόσια τηλεόραση CCTV ανέφερε στον ιστότοπό της ότι δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, σημειώθηκαν δύο εκρήξεις με διαφορά 30 δευτερολέπτων η μία από την άλλη και στην περιοχή έχουν σπεύσει τουλάχιστον 100 πυροσβεστικά οχήματα. Το πρακτορείο Νέα Κίνα από την πλευρά του μετέδωσε ότι μετά την πρώτη έκρηξη, μπάλες φωτιάς προκάλεσαν και άλλες εκρήξεις στις διπλανές εγκαταστάσεις.








 pronews.gr

Advertisement

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top